INTERNOS speelt "Humpilafidokius"

Bestel hier uw kaarten

Internos speelt dit weekend nog één keer in Mill

zondag 11 december 2022

Na maandenlang repeteren, was het op 9 en 10 december zo ver! De leden van Zang- en toneelvereniging INTERNOS uit Wilbertoord hebben het avondvullende stuk ‘Over de schutting’ gespeeld. En dit met veel succes! Het waren twee prachtige avonden boordevol vermaak. Zondagmiddag 18 december mogen ze nogmaals alles brengen op het toneel. Dit doen ze deze keer niet in de Wilg in Wilbertoord, maar in Cultureel Centrum ‘Myllesweerd’ in Mill.

‘Over de schutting’ is een toneelstuk boordevol komische en dramatische momenten. De rijke Arnoud is in zijn studententijd anonieme zaaddonor geweest. Uit nieuwsgierigheid naar zijn eigen vlees en bloed, schrijft hij zich in bij de Landelijke DNA databank. Wanneer zijn buurmeisje Michelle hier lucht van krijgt, wordt de kijker meegenomen in een stroom aan komische, dramatische en liefdevolle gebeurtenissen. Vader en dochter zullen worden herenigd. Loopt dit ook op de manier zoals Arnoud zich dat heeft voorgesteld?

Onze sterrencast bestaat uit Els Selten, Tom van Berlicum, Simone Bongers, Mark Selten Anne Gerritsma, Petra Hoevenaars, Karin Kneepkens, Monique Schel en Piet Selten. Dit alles onder regie van onze regisseuse Jet Lenkens.

Het belooft een mooie toneelmiddag te worden die je zeker niet mag missen! Kom jij zondagmiddag ook? De voorstelling start om 13.00 uur in Cultureel Centrum ‘Myllesweerd’ in Mill. Een half uur voor aanvang zijn de deuren geopend.

Er zijn nog kaarten te verkrijgen voor € 10,00 per kaartje. Ze zijn gemakkelijk te reserveren via deze website. Like onze Facebookpagina voor leuke nieuwtjes over onze vereniging.